Maak kennis met BFIT


Wie is BFit?

Ik ben een fanatiek sportbeoefenaar met een sport- en bewegingsachtergrond door educatie aan de Fontys Sporthogeschool. Door meerdere invloeden vanuit stages, studie, werk en eigen praktijk ervaringen heb ik mijn eigen visie gecreëerd op het gebied van training en voeding. Dit wil ik graag overbrengen op, zowel enthousiaste, beginnende sporters als op de meer ervaren sporters. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan het nastreven van persoonlijke doelen.

  • Sportscience, Fontys sporthogeschool.
  • Minor Voeding, specialisatie plantaardige diëten.
  • Healthcoach, Chivo, kennisinstituut vitaliteit en leefstijl.
  • MI, motivational interviewing. (motiverende gespreksvoering)
  • Cursus Ultimate instability, een nieuwe dimensie in functionele training.

Door mijn interesse in trainingsleer en voedingsleer ben ik erachter gekomen dat er tegenwoordige vele “claims” worden gemaakt omtrent deze onderwerpen. Deze claims zijn veelal gebaseerd op “halve” waarheden waardoor de meeste mensen niet de juiste begeleiding krijgen. Door mijn eigen visie aan de theorie en wetenschap te koppelen wil ik ieder individu begeleiding op maat kunnen aanbieden.

BFIT reviews

BFIT: met plezier en persoonlijke begeleiding werken aan een gezonde levensstijl

BFIT motiveert en inspireert om met plezier te sporten, met als doel een gezonde levensstijl te creëren. Dit door het bieden van verschillende diensten waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Ik geloof dat iedereen een gezonde levensstijl kan hebben. Met persoonlijke begeleiding leer ik mensen niet alleen hoe je iets doet, maar ook waarom en waarvoor. Zo zorg ik ervoor dat dat zij zich bewust worden van hun leefstijl en deze op eigen wijze aanpassen naar een gezonde leefstijl.

Dit doe ik aan de hand van drie pijlers: training, voeding en coaching. Ik bied professionele begeleiding in een omgeving waar plezier centraal staat. Het sociale aspect van samen en samenwerking zijn hierbij net zo belangrijk. Niet alleen met mij als trainer, maar ook met iedereen die bij BFIT traint.

Jij kiest jouw niveau. Kom trainen door middel van bootcamp of kies voor een persoonlijkere aanpak met personal training. Wil je totale begeleiding en optimale resultaten boeken? Kies dan voor lifestyle coaching.

Bel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact
Volg BFIT