Ervaring Eefje

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp
4 Tips die jou helpen met afvallen
24 oktober 2017
bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp
Gast Blog : Kuukskes, Food & Lifestyle Blog
2 januari 2018

Ervaring Eefje

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp

Lees hier het verhaal van Eefje toen zij begon bij BFIT. Hoe zij afgelopen jaar aan haar persoonlijke doelen heeft gewerkt en of zij deze uiteindelijk behaald heeft…

 

Na de bevalling van mijn derde kind in juni 2016, een hernia-operatie na mijn eerste dochter in 2012 waardoor mijn rug een zwakke schakel is, ik enigszins angstig was om weer te sporten, en mijn overgewicht,  werd het eens ‘Eefje-tijd’. Tijd voor mijn lijf in eigen dienst!

6 juli 2017, mijn 35e verjaardag, maar ook de dag dat mijn doel behaald moest zijn: de roze broek, die ik ooit had gekocht, wilde ik dan aan kunnen.

Berend en ik zijn aan de slag gegaan en ik kan wel zeggen dat we samen de doelen hebben bereikt. Elke zaterdag, door weer en wind, trainen we op het strandje van de Groote Wielen. En elke training loop ik moe, maar opgewekt naar huis. Weer dichter bij een (nieuw) doel! Berend zorgt ervoor, samen met goede muziek, dat ik weet wat ik aan het doen ben. Al de kennis, die hij tijdens de oefeningen of daarvoor altijd deelt, zorgen ervoor dat de kwaliteit van trainen hoog ligt. Hij kan rustig uitleggen wat de bedoeling is en motiveert mij op verschillende manieren.

 

Via een app kan Berend precies zien hoe het met mijn voeding gaat. Een tijdlang heeft hij mij voedingsadviezen gegeven en mijn bewustzijn van en inzicht in producten is zó omhoog gegaan!  Ik kan iedereen aanraden om met Berend te trainen. Waar ik een jaar geleden naar zocht, een personal trainer met veel kennis die niet bang is om te trainen met iemand die nog fit moet worden, heb ik bij BFit gevonden!

Wil jij net als Eefje werken aan jouw persoonlijke doelstellingen kijk dan bij diensten om te bekijken welk pakket het beste bij jou past. 
 

 

Get FIT Neem nu contact op

Volg BFIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *