Meet the team


Berend, Eigenaar

Ik ben een fanatiek sportbeoefenaar met een sport- en bewegingsachtergrond door educatie aan de Fontys Sporthogeschool. Door meerdere invloeden vanuit stages, studie, werk en eigen praktijk ervaringen heb ik mijn eigen visie gecreëerd op het gebied van training en voeding. Dit wil ik graag overbrengen op, zowel enthousiaste, beginnende sporters als op de meer ervaren sporters. Op deze manier hoop ik bij te kunnen dragen aan het nastreven van persoonlijke doelen.

  • Sportscience, Fontys sporthogeschool.
  • Minor Voeding, specialisatie plantaardige diëten.
  • Healthcoach, Chivo, kennisinstituut vitaliteit en leefstijl.
  • MI, motivational interviewing. (motiverende gespreksvoering)
  • Cursus Ultimate instability, een nieuwe dimensie in functionele training.
  • Orthomoleculair therapeut, Natura Foundation.

Door mijn interesse in trainingsleer en voedingsleer ben ik erachter gekomen dat er tegenwoordige vele “claims” worden gemaakt omtrent deze onderwerpen. Deze claims zijn veelal gebaseerd op “halve” waarheden waardoor de meeste mensen niet de juiste begeleiding krijgen. Door mijn eigen visie aan de theorie en wetenschap te koppelen wil ik ieder individu begeleiding op maat kunnen aanbieden.

BFIT reviews


Boris, Personal coach

Ik ben een gedreven en enthousiaste Personal trainer met een passie voor het helpen van individuen bij het behalen van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Met een achtergrond in de sportwetenschappen en jarenlange ervaring als (Personal) Trainer, ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige begeleiding en ondersteuning aan mijn cliënten.

  • Sport & Bewegen, Koning willem I college

Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt, waarbij ik niet alleen focus op fysieke training, maar ook op voeding, levensstijl en mentale gezondheid. Ik geloof in het creëren van duurzame veranderingen door middel van educatie, motivatie en positieve ondersteuning. Met een sterke nadruk op klanttevredenheid en resultaten, streef ik ernaar om mijn cliënten te inspireren en te empoweren om hun beste zelf te worden.

BFIT reviews

BFIT: met plezier en persoonlijke begeleiding werken aan een gezonde levensstijl

BFIT motiveert en inspireert om met plezier te sporten, met als doel een gezonde levensstijl te creëren. Dit door het bieden van verschillende diensten waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Wij geloven dat iedereen een gezonde levensstijl kan hebben. Met persoonlijke begeleiding leren wij mensen niet alleen hoe je iets doet, maar ook waarom en waarvoor. Zo zorgen wij ervoor dat dat zij zich bewust worden van hun leefstijl en deze op eigen wijze aanpassen naar een gezonde leefstijl.

Dit doen wij aan de hand van drie diensten: personal training, small group training en leefstijlcoaching. Wij bieden professionele begeleiding in een omgeving waar plezier centraal staat. Het sociale aspect van samen en samenwerking zijn hierbij net zo belangrijk. Niet alleen met ons als trainer, maar ook met iedereen die bij BFIT traint.

Jij kiest jouw niveau. Kom trainen door middel van personal training of small group training. Wil je totale begeleiding en optimale resultaten boeken? Kies dan voor leefstijl coaching.


Bel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact