Wat zeggen onze leden over BFIT

Berend is een superfijn persoon die je op een rustige maar zeer leerzame manier de verschillende bootcamp oefeningen uitlegt. Ook als je geen sporter bent (zoals ik) is het leuk om bij een persoon als Berend te trainen en boek ook ik, zeker vooruitgang

Gijs van Iersel

Goede aanpak bij Bfit! fijne persoonlijke begeleiding en gezellige sfeer. Goede ondersteuning om de techniek van oefeningen goed onder de knie te krijgen. Altijd weer een feestje om te komen sporten.

Kasper Vrielink


Bfit is voor mij "That i want to Be fit". Fit worden en fit blijven. Door regelmatig deel te nemen aan de actieve, leuke smallgroup training van Berend, zie en merk ik het resultaat. Net dat extra zetje stimulance dat ik nodig heb tijdens een training geeft Berend mij. Ook leer ik om de oefeningen goed uit te voeren en kan ik voor extra voedingstips bij Berend om hulp vragen.

Jolien Teuben

Na een training BFIT heb ik altijd meteen zin in de volgende. Het is zo fijn als ik geweest ben. De trainingen zijn zwaar, maar oh zo heerlijk! Berend doet het op een unieke manier en kan je álles uitleggen. Daar neemt hij ook uitgebreid de tijd voor. Lekker muziekske erbij en om 2030u uitgeput naar huis. BFIT is zeker een aanrader! Ik moet echt vaker gaan!

Charlotte van der Aar


Twaalf weken ben ik actief en deskundig begeleid door Berend. Ik ben vorig jaar gestopt met roken en er waren en kwamen steeds meer kilo’s bij. Toen de weegschaal zonder kapot te zijn over de 87 kilo ging was de maat vol. Ik heb Berend van Bfit gebeld voor een eerste gesprek. Het was een prettig gesprek. Berend liet blijken de nodige kennis te hebben en deze ook goed over te kunnen brengen. Samen hebben we een doel gesteld en afgesproken dat hij me 12 weken gaat begeleiden via mail, telefonisch en af en toe in een direct gesprek. Daarnaast heeft hij mijn resultaten bijgehouden en wekelijks een mail met tips en suggesties gestuurd. Heel prettig vond ik in de afgelopen weken de informele en opbouwende kritiek, waarbij zeker ruimte was voor eigen inbreng. Door de tips en adviezen ben ik veel bewuster gaan eten, bewegen en heb mijn programma in de sportschool aangepast. Berend, bedankt voor de begeleiding en steun. Je bent goed bezig.

Erik Doomernik

Het enthousiasme en de uitgebreide kennis over zowel voeding als lichaam maakt het sporten bij BFIT compleet en vooral leuk op de lange termijn. Berend, bedankt!

Gerbert Vos


Goede begeleiding van Berend. Leuke circuittraining voor elk niveau. Je kan zo moe worden, zoals je zelf wilt. Ziet Berend dat je de oefening niet goed uitvoert, corrigeert hij je op een juiste manier. Ook wanneer de oefeningen te simpel voor je zijn, maakt hij het (wanneer je daar behoefte aan hebt) moeilijker.

Ine van Herpen

Sinds een half jaar voor mij wekelijkse kost. Twee keer per week ga ik met plezier naar de training en met een voldaan gevoel weer richting huis. Bij vragen staat Berend klaar om me te helpen en bij een dipje is hij er om me te motiveren.

Rik Liebregts


Sinds een tijdje train ik 2x in de week bij BFIT en ik raad het iedereen aan om eens mee te komen trainen. Berend weet waarmee hij bezig is en brengt dit ook goed over tijdens zijn lessen. Daarnaast zijn de groepen niet te groot waardoor er veel persoonlijke aandacht is en het beste uit jezelf kan worden gehaald!

Pleun Retera

Leuke uitdagende trainingssessies. Berend is een professionele personal trainer die tijdens de les zeer behulpzaam is en je graag persoonlijk advies geeft. Zeker een aanrader!

Annabelle Bijlsma


Ik ben super enthousiast over de BFIT Bootcamp training! Voor ik begon met de bootcamp trainingen een paar maanden geleden had ik eigenlijk nog nooit met gewichten getraind (alleen cardio workouts) en was dus eigenlijk een echte beginner. Berend geeft veel persoonlijke aandacht tijdens de trainingen en let goed op correcte houding/beweging, zodat alle oefeningen zo effectief en veilig mogelijk gedaan worden, ook met het oog op individuele problemen of blessures. Ik heb veel geleerd van de trainingen op dit vlak, en zal dit ook meenemen in toekomstige workouts. Training met Berend biedt een goede balans tussen uitdaging om het beste uit jezelf te halen en tegelijk je grenzen te leren kennen en respecteren. Ik zie veel vooruitgang in relatief korte tijd, maar bereikt op een duurzame manier en nog leuk ook vanwege de vriendelijke groep en sfeer. Helemaal top!

Suzanne van de Meerendonk

Ik train al dik anderhalf jaar met veel plezier bij BFIT. Het is super lekker om buiten te trainen, de groep is nooit té groot, de oefeningen leuk afwisselend en effectief en voor elk niveau toegankelijk. Berend heeft veel kennis en deelt die graag, heel leuk! Kan het alleen maar aanraden mee te komen trainen :-).

Madelon Weidema


Hele goede begeleiding met geduld, persoonlijke aandacht en alle ruimte voor vragen, zodat je zelf ook echt meer leert over functioneel bewegen en de juiste voeding.

Elke Jansen

Persoonlijke aandacht door de kleine bootcamp groepen. Ieder niveau is welkom wat voor mij het heel laagdrempelig maakte om weer te beginnen met sporten. Vrijblijvend en flexibel door de verschillende trainingsdagen en -tijden.

Judith van Schijndel


Dankzij Bfit ben ik me veel bewuster geworden van mijn (nu gezonde) levensstijl. Berend is echt een top coach die veel meer doet dan alleen maar training geven. Aanrader voor iedereen die de stap wil zetten naar een gezonder leven!

Willem van Breugel

Sinds kort train ik 3 keer per week bij Berend, en ik ben super tevreden! Goede begeleiding, altijd (oprecht) vrolijk en motiverend, en bovenal zeer professioneel! Een aanrader!

Ilena Ingwersen


Berend heeft me heel goed beleid tijdens mijn traject met hem, hij heeft de kennis die ik zocht bij een personal trainer, vooral op plantaardig gebied... Een pracht mens, waar ik nog contact mee hou...5 sterren waard...😉

Marina Verbanck

Super goede begeleiding bij de bootcamps. Geen massagroepen waardoor er echt persoonlijke aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling!

Peter Beunk


Ik train nu een aantal maanden bij Berend. Zijn manier van lesgeven ervaar ik als heel prettig. Alle niveau’s kunnen terecht en daar houdt hij rekening mee. Berend is heel goed onderlegt als het gaat om bewegingsleer en alles wat daar mee te maken heeft. Ook de levensstijl is een punt van aandacht. Hij geeft graag advies op gebied van voeding. Verder is zijn enthousiasme en energie erg aanstekelijk. Voor mensen die weer willen gaan bewegen of juist meer en advies en professionele begeleiding heel belangrijk vinden zou ik Berend ten zeerste aanbevelen.

Niels Jonckers

Inspiberend en motiberend

Job Nijhof


Goeie begeleiding en een leuke sfeer! Voor alle niveaus een goede manier om in beweging te zijn! 👍

Sarah Dragtsma

Dankzij de begeleiding van BFIT heb ik mijn doelen behaald. Super begeleiding met plezier!

Marieke van der Hart


Prettige bootcamptraining. Berend geeft gerichte individuele feedback tijdens het sporten, er hangt een goede sfeer onderling en de aanwezige muziek houdt het ritme er goed in!

M van Weert

Na twaalf weken trainen, had ik mijn doel bereikt van een gezonder (uitziend) lichaam. Wat ik niet had verwacht, is dat ik ook nog eens van mijn platvoeten af ben en de pijn in mijn knieën bij intensieve inspanning. Berend is een trainer die verder kijkt dan alleen sport. Zijn aanpak was persoonlijk en gaf mij echt het gevoel dat hij mij zelf ook de kennis bijbracht om zelfstandig door te zetten. BFIT, bedankt!

Robin Wedding


Prettige en persoonlijke begeleiding. niet zomaar een bootcamp. deskundig en professioneel. mvg Stefan

Stefan

Het enthousiasme en de uitgebreide kennis over zowel voeding als lichaam maakt het sporten bij BFIT compleet en vooral leuk op de lange termijn. Berend, bedankt!

Joyce van der Steen


Dankzij BFIT ben ik me veel fitter en gezonder gaan voelen! Bedankt voor alle tips en begeleiding

Jan Schalken

Bel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact