Ervaringen Marieke | Week 8-12

personal training den bosch - bootcamp
Ervaringen Willem | Week 4-8
27 augustus 2018
Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
Ervaringen Willem | Week 8-12
27 augustus 2018

Ervaringen Marieke | Week 8-12

Wauw…wat een resultaat!

Het is zover, de twaalf weken van voedingsbegeleiding en personal training zijn voorbij. De laatste vier weken hebben we alles eruit gehaald, wat eruit gehaald kon worden. Net een beetje meer qua beweging en de laatste puntjes op de i qua voeding. En wat een resultaat!
De laatste tijd zeiden mensen al tegen mij dat ik was afgevallen, maar nu ik de voor en na foto naast elkaar zie ben ik zo blij! Nooit gedacht dit in twaalf weken te behalen, maar het is gelukt. Ik ben in totaal ruim 7  kilo afgevallen en 12 centimeter verloren. En voor het eerst sinds mijn tienerjaren pas ik weer in maat 28 jeans.
Waar het aan het begin van dit traject soms zwaar was om de energie te verzamelen om te gaan sporten, sta ik nu om 07.00 uur in de sportschool. Een goed begin van de dag! Ik heb echt plezier in het
sporten gekregen en mijn levensstijl is veranderd. Onbewust maak ik direct de juiste keuzes qua voeding. Dit geldt hetzelfde voor mijn calorie-inname. Ik heb geen moment honger en ik kan ook nog een wijntje of chocolade nemen.  Door de begeleiding van Berend ben ik echt bewust geworden van mijn voeding en wat sporten voor je kan doen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua fitheid.
Ik ga de sportlessen missen, maar het is tijd om zelf verder te gaan en heb er alle vertrouwen in. Als ik dit nog even volhoud zal ik de laatste 2 kilo die ik wil verliezen voor de zomer kwijt zijn. Ik ga ervoor! Jij ook? En Berend, super bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *