Ervaringen Marieke | week 4-8

Bootcamp buiten den bosch - BFIT
Ervaringen Willem | week 1-4
20 juni 2018
personal training den bosch - bootcamp
Ervaringen Willem | Week 4-8
27 augustus 2018

Ervaringen Marieke | week 4-8

Personal training review door Marieke - BFIT Den Bosch

De resultaten worden steeds beter zichtbaar…

De eerste acht weken zijn voorbij. En ze zijn voorbij gevlogen! De resultaten van het voedingsadvies en sporten ga je nu echt zien. Niet alleen in de kilo’s die ik ben afgevallen, maar vooral ook in de vorm van lichaam. Ben echt een stuk strakker en zit lekker in mijn vel!

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp

Het sporten gaat mij steeds beter af. Ik heb het nu echt onderdeel gemaakt van mijn week. Ik heb vaste momenten dat ik naar de sportschool ga en kijk er dan ook echt naar uit. Het moment dat je echt een beetje ‘verslaafd’ raakt aan het sporten, dus ook echt naar de sportschool wil, heb ik bereikt! Wie had dat gedacht J. Berend zorgt dat elke les uitdagender wordt, nu ik de oefeningen steeds beter kan. Ze zijn pittig, maar achteraf voel ik mij trots dat het toch weer gelukt is.
Ook het ‘letten’  op mijn voeding gaat steeds makkelijker. Ik merk dat ik nu onbewust al de juis
te keuzes maak. Ik weet wat ik op een dag kan eten en ga dan ook nooit over mijn caloriebehoefte heen. Op een avondje in het weekend, met een wijntje en iets lekkers na dan. En honger heb ik nooit. Ik vind het fijn dat ik gewoon alles mag eten, dus iets lekkers op zijn tijd is dan ook echt geen zonde. Anders zou ik het ook niet uithouden! Berend blijft tips geven wat heel fijn is. Zo weet je ook precies of je de goede dingen binnenkrijgt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om voldoende eiwitten te eten en met behulp van Berend weet ik met welke voedingsmiddelen ik dit doel kan behalen.
Het leuke is dat mensen het nu ook echt zien; de centimeters en kilo’s die ik kwijt ben. Altijd leuk om complimenten te krijgen en het motiveert mij om de laatste vier weken nog echt even te knallen! Ik heb er alle vertrouwen in.

 

Volg BFIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *