Ervaringen Willem | Week 4-8

Personal training review door Marieke - BFIT Den Bosch
Ervaringen Marieke | week 4-8
27 augustus 2018
Ervaringen Marieke | Week 8-12
27 augustus 2018

Ervaringen Willem | Week 4-8

personal training den bosch - bootcamp

Vanaf de eerste week werd het alleen maar beter…

Bootcamp buiten den bosch - BFIT

Na een leuke kennismaking met het programma tijdens het eerste blok gaan we in het tweede blok een tandje harder; Minder calorieën eten om het afvallen te stimuleren (maar wel afgestemd op een weekprogramma waarin ik 3 keer train) en meer focus op het eten van de goede dingen (volgens de richtlijnen uit het boek van BFIT). Daarnaast gaat de intensiteit van de trainingen omhoog.
Wat ik zo leuk vind aan deze training, is dat ik zo goed merk aan alles dat ik vooruitgang boek. Op de weegschaal nemen de kilo’s af, op de foto’s zie ik dat mijn figuur is veranderd en ik merk dat ik me fitter voel. En het beste is dat het heel erg voelt dat het komt door mijn eigen inspanning, doordat ik zelf nu in controle ben. Dit voelt anders dan wanneer je een dieet volgt of zelf in de sportschool aan het trainen bent. En dat motiveert enorm. Ik merk dat ik zelf meer en vaker wil sporten. Het wordt een soort verslaving, maar dan wel een goede! Ik probeer elk moment wat vrij is te benutten om te sporten (tot irritatie toe bij mijn vriendin).

 

Aan het einde van het tweede blok zie ik ook op de foto’s wat hiervan het resultaat is. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en nadat ik de foto’s naar Berend heb gestuurd ben ik nog trotser want ook hij ziet het verschil. Dat maakt het trainen onder begeleiding zo leuk, de persoonlijke betrokkenheid en de bevestiging dat je op de goede manier bezig bent.

 

Volg BFIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *