Ervaringen Willem | Week 8-12

Ervaringen Marieke | Week 8-12
27 augustus 2018
Gastblog : Kuukskes deel 2
27 augustus 2018

Ervaringen Willem | Week 8-12

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Alles komt tot een eind, maar wel met een fantastisch resultaat!

Het laatste blok van de 12 weken training. In de eerste twee weken van het laatste blok merk ik dat ik ergens mijn motivatie een beetje ben verloren. We zijn gestart met nieuwe oefeningen die ik nog niet goed onder de knie heb en ik merk aan mezelf dat ik doordat ik de technieken niet goed beheers ik minder zin heb om te beginnen met de trainingen.

Na twee weken is dit echter weer totaal weg omdat ik merk dat de oefeningen beter gaan en mijn uithoudingsvermogen beter is geworden. Als ik zelf had getraind denk ik dat dit een moment was geweest waarop ik zou zijn gestopt. Alleen omdat je nu niet alleen met jezelf de afspraak hebt gemaakt om door te gaan, maar ook met je trainer, ga je door. En gelukkig!
De laatste twee weken krijg ik van veel mensen de vraag of ik ben afgevallen. Ja! Dit is echt de beste motivatie om door te willen gaan. Ik kom weer in de flow en wil weer vaker dan alleen de twee vaste dagen met Berend sporten.
Ik was dan ook een beetje teleurgesteld toen de laatste training er op zat. Na de laatste meting konden we concluderen dat alle doelen zijn behaald: ruim 8 kilo er af, vetpercentage met 5% gedaald en ik voel met fit!
Inmiddels zijn we weer een aantal weken na de laatste training en ik ben nog steeds veel aan het sporten. Ik ben in een soort flow terecht gekomen waardoor ik in plaats van moeite moet doen om te gaan sporten, ik nu moeite moet doen om een keer niet te gaan. Daarnaast merk ik dat ik soms de app nog weleens gebruik om te kijken wat ik aan calorieën binnenkrijg per dag. Dankzij het programma van 12 weken weet ik nu hoe een voor mij gezonde levensstijl er uit ziet; Wat ik moet/mag/kan eten en hoe ik door beweging mezelf fit kan houden.
Ik ben Berend echt enorm dankbaar dat hij mij zo heeft veranderd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *