Het ritje naar BFIT is geen last maar een genoegen!

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
Anderhalf jaar aan personal training: hoe is het gegaan?
1 februari 2021

Het ritje naar BFIT is geen last maar een genoegen!

Beste Berend,

Op 23 januari 2022 hebben Pauline en ondergetekende de 1e kennismaking met jou gehad. D reden voor ons bezoek kwam doordat onze oude trainster haar werk bij het Jeroen Bosch had beÃĢindigt. Zij stelde voor om met jou te gaan praten.

Mede door dat advies heb ik de telefoon gepakt en jou gebeld voor een afspraak, jouw reactie was; ik ben nu hier kom maar rond een uur of twee. Deze directe reactie paste precies in onze opvatting over snel informatie verkrijgen en op locatie kunnen kijken naar de persoon en het bespreken van de mogelijkheden.

De goede klik was er direct en maakten we de afspraak voor onze 1e les op 30 januari 2023 om 9.30 uur. Wij gaven aan er altijd op die maandagen een tijdstip er te zijn, mocht het een keer niet lukken, zouden we tijdig bellen of mailen. Dit was voor ons een opluchting, geen gedoe. We wisten dat we elke maandag om 9.30 uur de handen uit de mouwen moesten steken.


Nu, eind januari 2024 zijn we een jaar verder. De maandagen in 2023 werden veranderd in de vrijdagen om 11.00, te beginnen op 7 april 2023. Dit ivm jouw behoefte aan een papa dag i.v.m. je dochter.

Jouw werkwijze en kennis van het menselijk lichaam maakten duidelijk dat er, ondanks dat wij beste wel actief waren en ook geen overgewicht hadden, door het oefenen verbeteringen werden ondervonden. De training van 4 personen, de houdingen en voorbeelden die je elke keer geeft, de correcties die je tijdens de les aanbrengt, de informele en gezellige sfeer stimuleren ons. Het ritje naar BFIT is geen last maar een genoegen geworden omdat het resultaat heeft.

Daarvoor willen we je graag bedanken, het bedenken van iets tastbaars was moeilijker dan het uitvoeren. Jouw 2de huis is een bijzondere waardevolle plek waar we elkaar treffen en ons inspannen. Dit moet ook zo blijven maar verdient een kleurtje. We hopen dat je dit presentje als positief ervaart en het in je 2de huis een plek kunt geven.

Nog een fijne dag en hartelijke groeten van,

Pauline & Jacques.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *