Ik moest er echt aan geloven.. op naar de sportschool…

Gastblog : Kuukskes deel 2
27 augustus 2018
Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
Patroon doorbroken – terug in beweging  – doelstellingen behaald – geweldig resultaat
7 september 2018

Ik moest er echt aan geloven.. op naar de sportschool…

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

2 jaar geleden begon je met het waarmaken van een droom die je al een hele lange tijd had. Als oudere zus was ik super trots op je! Jij ging je droom waarmaken. Iets waarvan mensen later vaak zeggen,..Had ik maar… Ook was ik kritisch… Uren kon je praten over jouw passie.. over de voordelen van het trainen via de ultimateinstability methode en het aanpassen van je voeding om zo een gezond mogelijke levensstijl te creëren.

Ik lag liever lui op de bank. Na een lange dag werken was sporten wel het laatste waar ik aan dacht. Ik kon me dan ook moeilijk indenken dat andere mensen dat wel hadden,,,en er waren al zo veel sportscholen in de buurt… Wist je wel zeker waar je aan begon. Duidelijk was dan ook..sporten.. dat was jouw ding en zeker niet het mijne!
Totdat ik in januari terug kwam na 6 maanden buitenland en ik wat extra kilo’s had meegenomen..en die zaten niet in mijn koffer.. 
Ik moest er echt aan geloven.. op naar de sportschool. Ondanks mijn vele gezeur…Ik kan het niet…dit is echt te zwaar…Ik wil dit niet.. ik vind dit niet leuk.. Bleef jij mij motiveren. Altijd met even veel geduld en passie. Passie voor je vak met als doel mij vooruit helpen.
Langzaam kwam ik tot de conclusie dat ik geen personal training kreeg van mijn kleine broertje maar van een zeer bekwaam vakman!

Mijn hele mindset is veranderd door jou!

Ik herinner me nog de discussies…Over het feit dat ik vond dat een bepaald streefgewicht halen belangrijker was dat fitter worden, En dat jij zei… wacht maar over een paar maanden hebben we een heel ander gesprek…Ik kon mij daar helemaal niets bij voorstellen…
Nu 6 maanden later..Ik mijn streefgewicht al lang behaald heb en centimeters aan omvang verloren ben kan ik niet anders dan mijn ongelijk toegeven… En voor de mensen die mij niet kennen…Dat doe ik niet zo vaak.

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Ik verheug me op onze PT sessies.. Waar ik nog steeds elke week voel dat ik vooruitgang boek. En ook op de bootcamps waar ik me in de buitenlucht helemaal kan uitleven.
ik heb het plezier in bewegen helemaal terug gevonden en voel me bijna schuldig wanneer ik het niet red om 2x in de week te sporten.
Nu ben ik niet langer trots en kritisch. Ik ben nu alleen nog maar super, super trots!
Ik weet zeker dat met jouw inzet en motivatie BFit alleen nog maar een groter succes kan worden dan het al is!
Thanks voor alles en tot woensdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *