Het verhaal van Marina

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp
Gast Blog : Kuukskes, Food & Lifestyle Blog
2 januari 2018
bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp
Ervaringen Marieke | week 1-4
9 april 2018

Het verhaal van Marina

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies bootcamp

Marina heeft 12 weken lang het B in Control pakket gevolgd bij BFIT personal training. Zij kwam met de vraag of zij dit ook kon doen met een vegetarisch dieet. Natuurlijk was dit geen probleem aangezien we bij BFIT werken vanuit de persoon. We brengen jouw lifestyle in kaart en zorgen door middel van wekelijks voedingsadvies & personal training op maat dat dit geoptimaliseerd wordt voor maximaal resultaat.

 

Marina verloor uiteindelijk 6,7 kilo en 12 centimers op haar heupen! Een fantastisch resultaat! Marina laat zien dat je ongeacht leeftijd (50+) nog steeds resultaat kunt behalen wanneer je actief met een verbetering in jouw leefstijl bezig bent. Hieronder haar ervaringen van de afgelopen 12 weken:

Dag Berend,
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.
En de tijd van gaan is nu gekomen…helaas!!
12 weken aan de slag geweest met jouw, 12 weken van inzicht en lichamelijke oefeningen. Het lichaam sterk maken door krachttraining pfff wat een gedoe dacht ik….maar het tegendeel werd waar gemaakt. Even een terugblik, bij de sportschool was ik in gesprek met Marciano en had aangegeven dat ik best toch wat een paar kilo kwijt wilde maar het me niet lukte terwijl ik toch goed bezig was ( vond ik)
Marciano gaf aan het te proberen met een personal coach, die kende hij wel en die kwam hier ook met zijn cliënten sporten. In eerste instantie zag ik het zo niet zitten, maar jij kwam binnen en we zijn aan de praat geraakt, het klikte tussen ons en dat gaf me wel een goed gevoel. Wat me ook aansprak was dat je ook plantaardige menu’s kon samenstellen en eventueel me daarbij kon helpen , zo gezegd zo gedaan!
De eerste week werd me gevraagd alles op te noemen wat ik at of dronk, alles netjes ingevuld en ik zou je dan de donderdagavond zien. Vol trots kwam ik binnen met de gedachte dat ik het goed deed betreffende mijn eten, gezond en veel fruit en groenten…

bfit personal training personal trainer den bosch voedingsadvies

Je gaf meteen aan waarom ik niet afval, te weinig calorieën vertelde je me, pardon!!
Even schrikken, maar je liet me het zien waar mijn tekorten waren in mijn voeding…. Dacht dat ik het goed deed, dus niet!
Vanaf dat moment was ik verkocht en ben met je in zee gegaan. In het begin ging ik in eerste instantie iets omhoog, maar later werd het gecorrigeerd en toen begon het. Geleidelijk aan naar beneden, niet snel maar op een rustig tempo ging ik gestaag naar beneden. Werd er blij van zag resultaat en ik voelde me fitter, meer energie en wat me vooral opviel….. mijn kleren werden te groot, in gewicht viel ik af maar ook in centimeters beter kon toch niet…:)

Het doel was om naar de 65 kg te gaan, gelukt en vooral blij met het behalen van!!

Beste Berend, dank zij jouw ben ik anders gaan kijken naar mijn voeding dat er toch iets meer bij komt dan alleen maar gezond eten, de innam
e van de hoeveelheid calorieën en beweging.
Ik heb geleerd door de app meer op mijn eten te letten en vooral te zorgen dat eiwitten belangrijk zijn….enne ben niet meer bang voor eventuele krachttraining, die kan ik nu aan terwijl het me in het begin me heel veel moeite kostte…. Dank je voor de hulp en de inzichten.
We blijven in contact.
Veel liefs, Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *