PERSONAL TRAINER & COACH (ZZP)

Vind jij het leuk om mensen te begeleiden op het gebied van een gezonde lifestyle en ben jij ondernemend ingesteld? Heb jij een unieke visie over trainings- en voedingsleer en wil jij graag werken als zelfstandige? Check dan deze vacature!

Wie is BFIT?

BFIT Personal coach & training is een jonge en snelgroeiende organisatie gevestigd nabij het centrum van Den Bosch. We zijn opgericht in 2016 vanuit een passie voor sport en voeding. Inmiddels bestaan wij ruim vijf jaar met zo’n 75 actieve leden verdeeld over verschillende diensten. Met een eigen visie op training en voeding, koppelt BFIT theorie en wetenschap aan de praktijk voor een unieke begeleiding aan elk individu! Het doel? Een gezonde, duurzame levensstijl creëren! Hierin staat persoonlijke aandacht centraal. De dienstverleningen bestaan uit leefstijl coaching, personal training en small group training.

Jouw werk als personal coach

Als personal coach begeleid je de coachees naar een gezondere en fittere levensstijl door middel van beweging, voeding, slaap en ontspanning. In de persoonlijk trainingssessies biedt je een luisterend oor en vertel je alles over de voordelen van regelmatige beweging en leer je ze alles over gezonde voeding, zodat een BFIT’er op de korte én lange termijn resultaat ervaart en blessurevrij kan bewegen. Onze luxe, privé studio uitgerust met een coffee corner en lounge hoek zodat er voor/na het trainen ook ruimte is voor ontspanning. Zo creëren wij bij BFIT een veilige en prettige sfeer waar ruimte is zowel gezelligheid als serieus werken aan persoonlijke doelstellingen!

Wie ben jij?

Kwaliteit, daadkracht en doorontwikkeling zijn jouw kernwaarden. Als personal coach bij BFIT ben je een echte people person. Je werkt accuraat, bent een doorzetter en beschikt over een proactieve houding. Uitdagingen? Die ga jij niet uit de weg! Bovendien vind je het leuk jezelf te blijven ontwikkelen en weet middels zelfstudie en -reflectie je lessen en programma’s te optimaliseren.

Verder heb jij:

  • specifieke vakinhoudelijk kennis en ervaring;
  • een relevante mbo/hbo studieachtergrond in de sport- of bewegingsleer;
  • honger naar vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
  • 10 uur in de week (flexibel) beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Bij BFIT krijg jij als personal coach/trainer een schitterende uitdaging. Dynamisch werk, veel vrijheid/flexibiliteit en misschien nog wel het belangrijkste: veel inspraak en ruimte voor eigen ideeën! We stellen met jou samen een weekverdeling op voor de personal en small group training.

Verder krijg je van BFIT:

  • veel verantwoordelijkheid;
  • de mogelijkheid om uit te breiden en te groeien;
  • een no nonsense, informele cultuur (ook wel Brabantse gezelligheid genoemd);
  • een luxe trainingsruimte waar je leden kan ontvangen;
  • de mogelijkheid te bouwen aan je eigen netwerk/contacten;
  • opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Herken jij jezelf nou volledig in deze functie? Ben je enthousiast geworden en zou je graag eens een bakje koffie doen? Reageer dan via info@bfit-db.nl of bel voor vragen 06-57552717. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!