Waarom jij in 2020 Small Group Training wil gaan volgen

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
Is afvallen moeilijk? Nee!
30 december 2019
Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
Waarom jouw goede voornemens nog niet succesvol zijn
28 februari 2020

Waarom jij in 2020 Small Group Training wil gaan volgen

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Het is weer die tijd van het jaar: nieuwjaar resoluties. Alle clichés komen weer aan bod. Met daarbij eentje in het bijzonder: new year, new me! De kans is groot dat je wederom gekozen hebt om fitter te worden of wat kilootjes te verliezen. Je schrijft jezelf in bij de sportschool ergens in de komende maanden en belooft jezelf dat het dit jaar echt anders is. Maar dan komt het moeilijkste: starten… Vragen als hoe, wat, wanneer, hoe vaak, hoeveel etc. begin je mee. Je gaat trainen. Zo nu en dan wat cardio, je probeert verschillende apparaten en gebruikt regelmatig gewichten. Na een paar weken zie je nog steeds geen resultaat. Je voelt je niet fitter, bent nauwelijks afgevallen en in kracht ben je ook niet ver vooruit gegaan. Je hebt eigenlijk geen idee waar je nou echt mee bezig bent en ziet de meerwaarde van trainen niet meer echt. De excuusjes beginnen weer. Van drie keer, ga je naar eens in de twee weken naar sporadisch de sportschool bezoeken.  

Je doel lijkt heel simpel en duidelijk, maar is stiekem best lastig als je niet weet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. Bovendien kan alleen sporten ook heel saai zijn. Je hebt geen stok achter de deur als je niet gaat of vandaag even rustig aan doet. Samen sporten is gezelliger, motiveert en legt je lat hoger. Je bent je ervan bewust dat samenwerken met een professional je zou helpen in de routine te komen en je doelstelling in dit jaar nog te halen. Maar personal training? Dat is duur…

Herken je dit? In deze blog ga ik jou overtuigen waarom Small Group Training de juiste dienst is voor jou en jij eindelijk het gewenste resultaat gaat boeken.

Samen met mij stellen we realistische doelen op, bepalen we een beginpunt en maken we een plan op maat. We maken het meetbaar door verschillende testen toe te voegen. Denk hierbij aan het meten van vetpercentage, een spiermeting, conditietest, balanstest etc. De uitkomst hiervan monitoren we gedurende het drie maanden traject tijdens de individuele coaching gesprekken. Zo gaan we doelbewust en doelgericht aan de slag met trainen. Dit doe je in een klein groepje met drie anderen om elkaar te stimuleren, motiveren en uiteraard van elkaar te leren. Aan het eindtraject doen we alle testen nog een keer om het eindresultaat vast te stellen. Je hebt nu alle tools om zelfstandig verder te gaan. De keus is dus aan jou: ga je alleen verder of we gaan verder met een vervolgtraject en nieuwe doelstellingen, want trainen onder begeleiding is stiekem wel prettig. Het proces is duidelijk, meetbaar, persoonlijk en doelgericht.

Met BFIT’s Small Group Training ga je met drie anderen een traject van drie maanden aan waarbij je samen aan jullie individuele doelstellingen gaat werken. De groep kan bestaan uit drie vrienden of je sluit aan bij een groep van hetzelfde niveau met dezelfde doelstelling. Je start met een intake en kiest hoe vaak je wil sporten. Dit kan één, twee of drie keer in de week zijn. En de kosten? Die deel je lekker met zijn vieren!

Kortom; alle voordelen van een personal trainer, maar zonder de hoge kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *