BFIT

B In control

 

3 maanden leefstijl coaching

Gedurende 3 maanden gaan we samen aan de gang met het optimaliseren van jouw leefstijl

Door middel van consult en praktijk ondersteunende opdrachten gaan we bij leefstijl coaching aan de slag met het optimaliseren van verantwoorde en gezonde keuzes passend bij jou. Dit aan de hand van de vier pijlers: voeding, beweging, ontspanning en slaap. We brengen je ‘verkeerde’ gewoontes in kaart en pakken deze aan voor een duurzame verandering. We zorgen voor een sterke wilskracht en ik ondersteun je bij het tackelen van uitdagingen wanneer het moeilijk is.

Ik laat je niet afvallen, maar ik leer je afvallen!

  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding en Coaching op maat
  • 3 blokken, verkennen, veranderen, volhouden
  • Iedere 4 weken evaluatie, metingen en testen
  • Wekelijks praktijk ondersteunende opdrachten
  • Bewustwording van basis kennis omtrent voeding, beweging, ontspanning en slaap
  • Motivatie & support
  • Beschikbaarheid voor vragen en/of opmerkingen

Alle programma’s zijn praktisch uitvoerbaar, sociaal inpasbaar en niet te streng, zonder plan geen resultaat.


Waar het aan het begin van dit traject soms zwaar was om de energie te verzamelen om te gaan sporten, sta ik nu om 07.00 uur in de sportschool. Een goed begin van de dag! Ik heb echt plezier in het sporten gekregen en mijn levensstijl is veranderd. Onbewust maak ik direct de juiste keuzes qua voeding. Ik heb geen moment honger en ik kan ook nog een wijntje of chocolade nemen. Door de begeleiding van Berend ben ik echt bewust geworden van mijn voeding en wat sporten voor je kan doen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua fitheid. Nooit gedacht dit in twaalf weken te behalen, maar het is gelukt. Ik ben in totaal 6 kilo afgevallen en 14 centimeter. En voor het eerst sinds mijn tienerjaren pas ik weer in maat 28 jeans.

MariekeBel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact