BFIT

B In control

 

3 maanden lifestyle coaching

Gedurende 3 maanden begeleid ik jou bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen (afvallen, aankomen, onderhoudt)

Geen crash dieet maar de controle krijgen over jouw energie balans! Gedurende 3 maanden begeleid ik jou bij het maken van de juiste keuzes, zodat je na de 3 maanden zelfstandig verder kunt. Samen met jou ontwerp ik een op maat gemaakt lifestyle programma en krijg je wekelijks een op maat gemaakt advies om deze lifestyle change te verwezenlijken.

Ik laat je niet afvallen, maar ik leer je afvallen!

  • Persoonlijke aandacht
  • Begeleiding en Coaching op maat
  • Beschikbaarheid voor vragen en/of opmerkingen
  • Wekelijkse check-ins, om je programma bij te blijven werken voor optimaal resultaat
  • Bewustwording van basis kennis omtrent voeding en beweging
  • Motivatie & support
  • Personal training 1x per week
  • 5-10 kg afvallen

Alle programma’s zijn praktisch uitvoerbaar, sociaal inpasbaar en niet te streng, zonder plan geen resultaat.

v.a. €48,50

3 maanden

Waar het aan het begin van dit traject soms zwaar was om de energie te verzamelen om te gaan sporten, sta ik nu om 07.00 uur in de sportschool. Een goed begin van de dag! Ik heb echt plezier in het sporten gekregen en mijn levensstijl is veranderd. Onbewust maak ik direct de juiste keuzes qua voeding. Ik heb geen moment honger en ik kan ook nog een wijntje of chocolade nemen. Door de begeleiding van Berend ben ik echt bewust geworden van mijn voeding en wat sporten voor je kan doen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua fitheid. Nooit gedacht dit in twaalf weken te behalen, maar het is gelukt. Ik ben in totaal 6 kilo afgevallen en 14 centimeter. En voor het eerst sinds mijn tienerjaren pas ik weer in maat 28 jeans.

MariekeBel BFIT voor een afspraak +31 657 552 717

Contact
Volg BFIT