Ontmoet Tim

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
AFVALLEN BIJ BFIT DEN BOSCH, VINK!
3 april 2019
Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer
“Door de enthousiaste aanpak in de training en begeleiding bij BFIT kreeg ik deze keer wel het vertrouwen dat het goed zou komen.”
2 december 2019

Ontmoet Tim

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Gezond fit - BFIT Den Bosch personal coach en trainer

Beste BFIT’ers,

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Tim van der Heijden, ik ben 21 jaar en ik zal de komende maanden Berend gaan versterken als stagiair bij BFIT Personal training.

Ik volg de opleiding: Sport- & bewegingscoördinator met het uitstroomprofiel SBG (Sport Bewegen & Gezondheid) en hoop hiermee later een soortgelijke baan als die van Berend te kunnen uitoefenen. Ik heb ook nog een aantal cursussen die ik nu beheers en toepas in de praktijk, dat zijn;

  • Citytrainer (verenigingscoaching)
  • BKI (Beweegkuur Instructeur)
  • Fitness trainer A
  • Conditie & hersteltrainer
  • EHBO

Ik heb zelf een lang sportverleden in het voetbal, maar ik heb er toch voor gekozen om mijzelf te gaan specialiseren in de fitness, wat voor mij nu ook een passie is geworden. Ik vind het tof om mijn vakkennis toe te passen om gezamenlijk met gemotiveerde sportbeoefenaars (want dat zijn we stiekem allemaal op onze eigen manier) hun persoonlijke doelstellingen te behalen.

In de afgelopen 20 jaar is er in Nederland een flinke opmars geweest in het kader overgewicht. Dit zorgt voor ongemakkelijke fysieke en mentale nadelen die met de juiste coaching op het gebied van een volwaardige levensstijl te vermeiden/genezen zijn. Ik wil mensen het extra steuntje in de rug meegeven die zij nodig hebben om deze vicieuze cirkel te doorbreken.

De geest en het lichaam zijn altijd verbonden, dus is het ook vaak zo dat mentale beperkingen (tot een bepaalde extensie) kunnen worden bevochten met de juiste coaching. Zo wil ik naast een correcte sportbegeleiding ook een sociaal aanspreekpunt kunnen zijn voor de sporters. Op deze manier kan de stressfactor van de dag/week worden verlaagd en komt er rust in het hoofd. Happy body, happy mind.

Ik ga mijzelf verder ontwikkelen bij BFIT door mijn vakkennis te combineren met de praktijkervaring die ik bij Berend en zijn bedrijf kan opdoen. Ik ben leergierig, gemotiveerd en zeer gedreven om dit tot een succesvol einde te brengen en ik heb zin om veel mensen te kunnen begeleiden en helpen.

Ik kijk er erg naar uit om kennis met u te mogen maken en daarnaast natuurlijk ook te begeleiden.

Tim van der Heijden

BFIT Personal training

Volg BFIT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.